Raw Hallon-Cashewcheese Cake

Ingredienser, 2 små pajer:
2,25 dl cashewnötter (blötlagda över natten)
1 msk citronsaft
½ dl kokosmjölk
1 msk honung
0,45 dl hallon färska eller frysta
0,75 dl urkärnade dadlar (blötlagds över natten)
½ dl mandlar
Gör såhär: Gör botten först först - placera dadlarna och mandlarna i matberedare och mixa för till en klibbig blandning. Bred ut blandningen i formarna. Placera sedan cashewnötterna i matberedaren tillsammans med citronsaft, kokosmjölk och rå honung och mixa till en slät kräm. Häll cashew blandningen i formarna på toppen av botten, och fördela det jämnt. Lägg hallon (och om du vill - tillsätt en tesked honung eller agavesirap) i matberedare och mixa till en puré. Toppa cheesecaken med hallonpurén och låt frysa i minst 3 timmar. Låt dem stå i rumstemperatur i cirka 15 minuter till dess att den kan lätt skäras. Voilá!
/Linda