Rawfood tårta choklad- och hallon

När det vankades middagsbjudning för goda vänner tog jag fram receptet på en gammal god favorit- en Rawfood tårta choklad- och hallon. Kombinationen choklad och hallon går aldrig fel och den är faktiskt inte så söt och övermäktig som den kan se ut.
 
Receptet finner ni sedan tidigare här: 
http://kanelapple.blogg.se/2014/june/raw-chokladtarta-med-hallon.html
 
/L
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej igen Linda! Nu är jag är igen och letar inspiration 😀 Den här raw chokladtårta med hallon ser fortsatt fantastiskt spännande ut, men jag är ff lite konfunderad. I ingredienslistan står ingenting om dadlar, men längre ner i beskrivningen (hur man gör botten) står det att man ska tillsätta dadlar efter att man kört mandeln i matberedare. Ska det vara dadlar i botten och isf hur mycket?
Tack för all inspiration! 😀
Kram från Petra

2017-02-26 @ 20:45:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0