Rawfilibaba halloncheesecake

Tentaplugg kräver ibland lite gott och mys, denna Rawfilibaba cheesecake gjorde sussen och gav massa god och härlig pluggenergi!
 
Receptet har jag hittat i den fina boken "Rawfood på Svenska"
 
Rawfilibaba halloncheesecake, 2 portioner
 
Ingredienser:
2 1/2 dl macadamianötter, blötlagda
3/4 dl paranötter, blötlagda
juice från 1/2 citron
2 tsk honung
en nypa salt
1 dl hallon
 
Så här gör du:
Blötlägg nötter i minst två timmar.
Lägg nöttern i matberedaren. Nötterna ska köras tills de får en konsistns som liknar en ostkaka.
Tillsätt citronjuice, honung och salt och kör igen.
Servera med färska eller tinade hallon.
 
/Linda
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0