Raw tripple-layered raspberry-vanilla cheesecake

Såå underbar! En raw cheesecake med smak av hallon och vanilj, en perfekt dessert fylld med god energi för en varm sommarkväll.
 
Raw tripple-layered raspberry-vanilla cheesecake
 
Ingredienser:
 
Basen:
2,25 dl mandlar
12 färska dadlar
0,75 dl riven kokos
 
Fyllning:
5 dl cashewnötter, blötlagda i vatten i cirka 6 timmar
1,35 dl maple sirap
0,75 dl kokosolja
1 tsk ekologiskt vaniljpulver
1,25 dl hallon (färska eller frysta)
 
Såhär gör du:
Blanda alla ingredienser till basen i en matberedare. Pressa ut basen i en bakform med löstagbara kanter. Mixa sedan alla ingredienserna, förutom hallonen till fyllningen i i matberedaren. Blanda tills det blivit en jämn blandning. Häll häften av fyllningen över basen i formen och ställ i frysen.  Lägg nu till hallonen i mixern  tillsammans med den resterande fyllningen och blanda tills det blandads ihop. Häll försiktigt över den resterande hallonfyllningen över den andra fyllningen och lägg sedan in i frysen över natten för att cheesekaken ska sätta sig. Ta fram 10 minuter innan servering, toppa med hallon och njut!
 
/Linda
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0