Hallonmugcake med jordgubbskeso

Ge er själva en mycket fin start på morgonen med denna underbara hallonmugcake och jag lovar att det ger er alla förutsättningar för en underbar dag! Med inspiration från Tasty Health
Hallonmugcake med jordgubbskeso
Ingredienser, 1 mugcake:
1,5 dl havregryn (50g)
1 tsk bakpulver
1 msk kesella
2 äggvitor
1 mosad banan
2 msk mjölk
1 dl hallon
Valfritt: 1/2-1 msk stevia strö
Gör såhär: Blanda ihop alla ingredienser med en stavmixer så att du får en slät smet.
Häll smeten i en smord stor mugg/skål som smörjts med kokosolja. Ställ in i micron och kör på full effekt i ca 1,5-2 minuter beroende på hur mjuk du vill ha den. Ta ut och vänd upp och ner på en tallrik. Toppa med jordgubbskeso och färska jordgubbar. NJUT
//L
Kommentarer
Trackback