Somriga Fruktflarn

Ljuvliga fruktflarn färdiga på ett knyck som går att variera beroende på vad fruktfatet bjuder på.
Jag gjorde tre varianter äpple och kanel (som sysn på bilden), päron och kardemumma samt nektarin och hallonchoklad. 
 
Somriga Fruktflarn
 
Ingredienser:

Smördeg
Skivad frukt, tex päron, nektarin eller äpple
Kryddor
Muscavadosocker
Skivat kallt smör
 
Gör såhär:
Rulla ut smördegen och skär upp i lagom stora rektanglar. Nagga smördegsplattorna med en gaffel och lägg på den skivade frukten. Strö över valfria krydor och muscavadosocker. Lägg på en tunn skiva smör och skjuts in i ugnen på 200 grader i cirka 15 eller tills de fått en fin färg. Låt svalna lite innan servering.
 
//L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0