Rawfood lasagne

Rawfood lasagne
Ingredienser:
2 st stora zucchini
Ost:
4 dl pumpakärnor
3 dl solroskärnor
0.5-1 msk paprikapulver
2 tsk spiskummin
1 tsk chilipulver
1 msk rapsolja
0.5 msk citronjuice
en nypa salt
Tomatsås:
4 st tomater
12 st soltorkade tomater, blötlagda
3 msk färsk oregano
Topping:
1 st stor avokado eller 2 små
Gör såhär:
Gör "lasagneplattor" av zucchinin genom att hyvla den med en osthyvel.
Kör pumpakärnor och solroskärnor i matberedaren till de är grovhackade. Tillsätt kryddor, rapsolja, citron och salt och kör igen tills allt blandat sig. Smaka av.
Mixa tomater och soltorkade tomater till en sås i mixern.
Lägg ut zucchiniplattor i en form så att de täcker botten. Bred över tomatsås och "ost".
Upprepa och avsluta med ett lager zucchini. Skär avokadon i skivor och toppa med den.
Strimla vitkålen fint och massera den sedan med äppelcidervinäger, olja och salt. Krydda med svartpeppar. Servera till lasagnen.
//L
Vilket spännande recept:)
Detta lät superspännande ojoj!