Mintchokladkaka

Easy peasy! En chokladkaka som bara är att blanda ihop alla ingredienser, trycka ner lite mintkrokantbitar och skjutsa in i ugnen. Ut plockas en chokladkaka som smakar himmel!
 
Mintchokladkaka
 
Ingredienser:
2 ägg
3 dl socker
100 g smält margarin
4 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 ½dl vetemjöl
100 g mintkrokant choklad

Gör så här: Blanda alla ingredienser i en skål och lägg i en smörjd bakform med löstagbara kanter. Tryck ner bitar av mintkrokant choklad och grädda i ugnen ca 20 minuter 175 grader, beroende på ugn (den ska vara kladdig i mitten när den tas ut). Servera med lättvispad grädde eller vaniljglass tillsammans med färska frukter och bär.
 
//L

Kommentarer
Postat av: F

Provbaka den idag och det var gott med krokanten i,blev lite krispigt.
Alltid kul med lite andra varianter.
Bra blogg!

Svar: Ja visst blir det gott med lite krispighet i kakan! Gillar man det är även apelsin krokanten god att ha i. Tack så hjärtligt! :)
kanelapple.blogg.se

2013-02-10 @ 22:13:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0