Carobmousse med avokado

Min vän Lisa är nu utbildad inom Raw food och under ett besök i min gamla stad Skellefteå bjöd hon mig på denna underbara mousse. Raw food är spännande och inspirerande!
 
Carob påminner om choklad i smaken och  den mjuka kokosoljan tillsammans med avokadon ger en extra krämig och len smak.. Toppa med hallon och en smaksuccé är skapad!
 
Carobmousse med avokado, 2portioner
 
Ingredienser:
2 msk kokosolja
2 dl vatten
2 msk carobpulver
1 krm vaniljpulver
2 avokado
 
Till servering:
1 dl tinade hallon
 
Gör så här: Gör kokosoljan flytande över ett ljummet vattenbad. Kör vatten och dadlar i matberedaren. Tillsä'tt kokospolja, carobpulver och vaniljpulver. Kör igen. Tillsätt till sist avokadon och kör en kort stund. Servera i en skål eller iett glas tillsammans med hallonen.
 
//L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0