Carobmousse med avokado

Min vän Lisa är nu utbildad inom Raw food och under ett besök i min gamla stad Skellefteå bjöd hon mig på denna underbara mousse. Raw food är spännande och inspirerande!
Carob påminner om choklad i smaken och den mjuka kokosoljan tillsammans med avokadon ger en extra krämig och len smak.. Toppa med hallon och en smaksuccé är skapad!
Carobmousse med avokado, 2portioner
Ingredienser:
2 msk kokosolja
2 dl vatten
2 msk carobpulver
1 krm vaniljpulver
2 avokado
Till servering:
1 dl tinade hallon
Gör så här: Gör kokosoljan flytande över ett ljummet vattenbad. Kör vatten och dadlar i matberedaren. Tillsä'tt kokospolja, carobpulver och vaniljpulver. Kör igen. Tillsätt till sist avokadon och kör en kort stund. Servera i en skål eller iett glas tillsammans med hallonen.
//L
Kommentarer
Trackback