Tonfiskfyllda spanska ägg


Tonfiskfyllda spanska ägg
4-6 portioner (10 ägghalvor)

Ingredienser
5 st ägg
1 burk tonfisk
1-2 msk majonäs
1 msk chilisås
Tabasco
Gröna oliver

Gör så här
Koka äggen, 8–10 minuter. Låt dem kallna och halvera dem sedan på längden. Gröp ur äggulan och lägg hälften i en skål. Spara resten till dekoration. Blanda ner den väl avrunna tonfisken i skålen med kokt äggula. Rör ner ca 1-2 msk majonnäs, så det precis binder tonfiskröran. Smaka av med chilisås och tabasco.
Fyll de urgröpta ägghalvorna med tonfiskröran och lägg äggen med den platta sidan nedåt på ett serveringsfat. Smula resten av äggulan över äggen. Servera med gröna oliver.

//M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0