Välkommen till Nya Kaneläpple

Hej alla kära kaneläppliga läsare!
Mycket har hänt och nu tänkte vi att det vore dags för en nystart här på Kaneläpple. Vi är i dagsläget fyra officella delägare, eller rättare sagt, fyra vänner från Norrlands huvudstad Umeå som alla delar en stor passion för mat och allt som hör därtill. I nuläget är vi alla utspridda över land och rike men delar (mat)tankar och tips genom denna blogg.

Det är alltså vi som är Kaneläpple:

Maria: nyss hemkommen från en utbytestermin i Tokyo och nu åter på plats i Uppsala för att ta examen i ekonomi. Till sommaren stundar 'utmaning marathon' och träningen inför denna har inletts.
♥ Ingefärs -och wasabi-kärlek

Linda: ny stad, nytt fotbollslag och ett nytt skede i livet. Studievärlden har entrats och Örebro har fått sig en ny invånare. Och de allsvenska klubbarna får se upp för KIF Örebros vassa anfallare.
♥ Chokladpassion som heter duga, konditorn i gänget

Victoria: våran innebandyfantast och VM-guldmedaljör som ägnar dagarna åt grafisk design, eller jao, den vakna tid då hon inte befinner sig på IKSU förstås.
♥ Ju finare desto bättre - gourmanden bland oss

Isabelle: i höstas gick flyttlasset till Stockholm med antroprologistudier i sikte. Med en danskarriär i bagaget ligger nu fokus på alltifrån yoga och body balance till löpning och långa promenader.
♥ Surdegsfantast

"Vi äter inte för att leva - vi lever för att äta"

.. och göra allt annat som kan sägas tillhöra livets goda

Kommentarer
Postat av: Molly

vad roligt med en presentation av er. ser fram emot att följa er blogg! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0