Pestopastasallad

En riktig "man-tager-vad-man-haver"-måltid! Håller på att rensa skafferi, kyl och frys för fullt nu inför sommaren så har blivit en hel del ihopplock de senaste dagarna. Denna pestopasta blev som en riktigt hit med goda smakkombinationer och diverse blandade livsmedel!
Pestopastasallad
Ingredienser
Fullkornspasta
Haricot verts
Färsk vitkål
Kikärtor
Pesto
Crème fraiche parmesan-vitlök
En klyfta vitlök
Örtsalt, svartpeppar
Gör så här
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skala och finhacka vitlöken. Ta fram haricot vertsen ur frysen och stek tillsammans med vitlöken tills de tinat och fått fin färg. Skölj kikärtorna, hacka vitkålen och blanda med en klick pesto. Krydda med lite örtsalt och svartpeppar.
När pastan kokat färdigt, blanda ihop den med haricot versten och kål- och kikärtsblandningen. Tillsätt den smaksatta Créme fraichen och en extra klick pesto och rör om så att allting blandas väl.
Kommentarer
Postat av: Ewa
Denna är ju så sanslöst god ! speciellt om man kanske vill ta lite frosting på med lite citronsmak :D
Postat av: Katarina
Det ser gott ut :)
Postat av: KarinW
Mycket mumsigt här hos dig och det gillar jag! Tittar snart in igen!
Trackback