Blåbärspaj


Det härligaste med att äta blåbärspaj är nästan att man blir sådär blått avslöjad runt hela munnen. Och himmel så gott det är! Allra helst när pajen fortfarande är varm så att vaniljsåsen bara smälter i munnen. Det här en lite grövre och knaprigare variant med både kokos, havregryn och rågflingor.

Blåbärspaj

Ingredienser
7 dl blåbär
2 msk potatismjöl

50 g smör
1 dl havregryn
1 dl rågflingor
1 dl kokos
1 dl grahamsmjöl
2 msk muscovadosocker

Gör så här
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg blåbären i en smord ugnssäker form och strö över potatismjölet.
Smält smöret och rör ned havregryn, rågflingor, kokos och mjöl. Lägg det sedan över blåbären.
Grädda mitt i ugnen på i ca 20 minuter. Servera med vaniljglass eller vaniljsås!


Kommentarer
Postat av: emelie

svar; testa, de är superduper mumsigt! (A)

2011-06-23 @ 19:57:38
URL: http://emsiiiis.blogg.se/
Postat av: Linda - Cupcakefluffan

Blåbärspaj är så gott



Ha en underbar midsommarafton

2011-06-23 @ 21:57:44
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Postat av: Victoria

Vill också baka paj, men har inget mjöl hemma, hehe ;)

2011-06-23 @ 22:16:41
URL: http://frukostera.blogg.se/
Postat av: Katarina

Mumsigt! Kokos ger god smak til pajen. Glad midsommar!

2011-06-24 @ 03:42:03
URL: http://hovkonditorn.blogspot.com
Postat av: linn

FAVORITEFTERRÄTT!! =)

2011-07-01 @ 21:11:16
URL: http://drivkraften.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0