Surdegsbröd med morötter och solrosfrön



Att ständigt ha en surdeg levande kan jag verkligen rekommendera. Det är helt perfekt att bara kunna slänga ihop ett bröd när man får lust. Enkelt, enormt gott och med stora variationsmöjligheter. Denna gång fick det bli en limpa gjord på diverse mjölsorter, kruskakli, rivna morötter, solrosfrön och smaksatt med kanel. En riktigt höjdare!

Kommentarer
Postat av: Tara

Vad gott det låter! Älskar surdeg!

2010-09-29 @ 22:21:22
URL: http://tortelina.blogg.se/
Postat av: sandra

gud vad gott det låter :D

2011-06-25 @ 22:44:16
URL: http://sandrashalsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0