Ugnsrostade vinägermorötter

Gott tilltugg, som tapasrätt eller serverat till grillat. Lätt som en plätt. Vinäger är en ny favorit!

Ugnsrostade vinägermorötter

Ingredienser
Morötter
Olivolja
Balsamvinäger
Blandade örter
Flingsalt

Gör så här
Skala morötterna och skär dem i stavar. Lägg i en ugnssäker form och ringla över lite olja. Strö över lite olika örter (färska är godast men torkade eller frysta dugr fin det också) samt flingsalt. Skjuts in i ugnen på ca 175 grader i 15 min eller tills morötterna har fått en gyllenbrun färg. Ta sedan ut dem och häll över balsamvinäger. Serveras gärna ljumna!

//M  


Kommentarer
Postat av: Jenny Gunnarsons tankar, foton & musik (Fotograf)

Nu kan du tävla om ett armband från märket Humanity / Good Works på min blogg! :D

2012-03-03 @ 22:52:53
URL: http://penajs.spotlife.se
Postat av: Katarina

Det här låter gott!

2012-03-04 @ 03:22:36
URL: http://hovkonditorn.blogspot.com
Postat av: Eleonore- Kokboksutmaningen!

ÅH de där ser ju smarrigt ut! Älskar ugnsrostade morötter :D

Ja visst är potatis underskattat, man äter ju ofta bara de kokta, mos eller klyftor :)

2012-03-04 @ 17:36:21
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0