Coleslaw à la Maria

Coleslaw
Detta är min nya favoritsallad – en syrlig, smakrik, god och härlig blandning. Perfekt att göra stor sats och ha i kylskåpet, klarar sig med fördel ett par dagar.
(Som vanligt är jag inte riktigt den som mäter upp ingredienserna så noga när jag lagar mat utan går mest på känn, så jag säger att det viktigaste av allt är att prova dig fram tills det smakar bra enligt dig!)
Ingredienser
En stor klyfta vitkål, ca 500 g
1 stor morot
2 msk pumpakärnor
1 dl naturell yoghurt
Ca 2 msk sweet chili sås
Salt
Svartpeppar
Gör så här
Strimla vitkålen. Skala och skär moroten i smala stavar. Blanda ihop dressingen och smaka av. Blanda med salladen och förvara i en tätt sluten burk i kylskåp. Salladen blir godast om den får stå någon timme innan den äts. Kan serveras till i princip alla maträtter!
Tack! Kul när man hittar nya bloggar. Kommer absolut börja kika in här med jämna mellanrum. :)
låter jättegott :)
sv: ja, visst kan man ta bort jordnötssmöret, men det är det som gör rätten ;)
ha en underbar dag! kram
svar: gör det! och åh, vilka härliga matbilder du har. underbart!