Knäckepizza

Knäckebrödspizza är ju en genialisk idé! Så enkelt och gott när botten blir lite segt och knaprigt och man kan få njuta av sina favorittoppningar där bara fantasin sätter gränser.
 
Knäckepizza recept
 
Bas:
Surdegsknäckebröd
Tomatpure eller och pesto
 
Toppingförslag:
 
Serrano-mozarella;
serranoskinka
ruccola
mozarella
soltorkade tomater
pinjenötter
 
Kallrökt lax-parmesan;
ruccola
grön pesto
kallrökt lax
hyvlad paremsanost
pinjenötter
 
Rödbeta-Chevré;
rödbetor (förkokta som sedan även dem fick gräddas i ugnen med botten)
chevréost
honung
rosmarin 
 
Såhär gör du: Lägg ett knäckebröd på en bakplåtspappersklädd plåt. Bre på tomatpuré eller pesto plus någon ost. Grädda sedan i ugnen i cirka 10 min (200 grader) och toppa med god topping. Voilá!
 
/L
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0