Små hasselnötskakor med chokladtopping

Urgoda små och saftiga hasselnötskakor med chokladtopping. Livar upp vilken mörk kväll som hellst i veckan!
 

Små hasselnötskakor med chokladtopping

 

Ingredienser: 

 

2,25 dl hasselnötsmjöl

2,5 msk kokosolja (smält)

2 msk kakao nibs (eller krossad mörk choklad)

½ msk kakaopulver

½ msk agavesirap eller honung

1 tsk vaniljpulver

¼ tsk bakpulver

 

Toppingen:

50 ml kokosolja

30 g kakaopulver

1,5 msk agave sirap

 

Så här gör du: Mixa allt i en matberedare och forma till små bollar. Grädda i ugnen på 170 grader i cirka 15 minuter. Till toppingen blanda kokosolja, kakaopulver och agave sirap. När kakorna gräddats färdig och svalnat helttoppa med chokladsåsen. Enjoy!

 

/Linda

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0