Kokoswrap

Wraps är en otroligt god och lätt måltid som går och variera i oändlighet. Denna kokoswrap är ett glutenfritt altermativ som är väldigt enkel att göra. Fyll den med ditt favoritinnehåll och njut!
Kokoswrap (1 stor)
Ingredienser:
3 äggvitor
1 msk kokosmjöl
2 tsk krossade linfrön eller 1 tsk fiberhusk
1/4 tsk bakpulver
valfria kryddor, jag använde örtsalt, peppar, rostad vitlök och oregano.
1 msk kokosmjöl
2 tsk krossade linfrön eller 1 tsk fiberhusk
1/4 tsk bakpulver
valfria kryddor, jag använde örtsalt, peppar, rostad vitlök och oregano.
Gör så här: Mixa ingredienserna med en stavmixer så att smeten blir slät. Hetta upp en stekpanna med lite olivolja elelr neutral kokosolja. Häll i smeten i stekpannan och "vicka" på den så att smeten sprids ut och blir så tunn som möjligt. Stek i ca 2-3 minuter och vänd sedan försiktigt på wrapen. Stek i ytterligare ca 2 min. Ta ur wrapen ur stekpannan och fyll med ditt favoritinnehåll.
//L
Kommentarer
Trackback