Müslitoppar


Jag är en stor naturgodisfantast och några av mina favoriter är de klassiska müsli -och kokostopparna. Att jag desstuom älskar allt med vit choklad gjorde denna idé väldigt självklar - att göra en hemmagjord variant av dessa mumsbitar!

Innehållet i form av müsli och kokos kan varieras beroende på vad som önskas men ett tips är att bland annat krossa lite k-special eller liknande och blanda i. Det ger en härlig krispighet som passar utmärkt till den söta vita chokladen! Och självklart är hemmagjord müsli allra godast men vanlig müsli fungerar precis lika bra. Att blanda i pumpakärnor, solrosfrön och liknande är också ett förslag. Hur som helst kan jag garantera att dessa kommer göra succé, och jag måste nästa varna för ett starkt beroendeframkallande..

Müslitoppar


ca 30 st

Ingredienser
200 g vit choklad
1 dl kokos
ca 4 dl müsli

Gör så här
Smält chokladen över ett vattenbad. Blanda kokos och müsli i en skål och häll över den smälta chokladen. Rör ihop allting och tillsätt mer müsli om så önskas. Klicka sedan ut små toppar på en plåt klädd med bakplåtspapper. Låt stå kallt för att stelna. Sedan är det bara att njuta av dessa ljuvliga små godsaker!

Kommentarer
Postat av: Petra

Ser gott ut! =)

2011-05-15 @ 11:28:26
URL: http://petrisens.blogspot.com/
Postat av: Katarina

Åhh vad gott!

2011-05-16 @ 12:59:46
URL: http://hovkonditorn.blogspot.com
Postat av: SIEL

Hej söta du, är allting bra med dig? :D

2011-05-16 @ 22:59:43
URL: http://eemeliefransson.blogg.se/
Postat av: Linda - Cupcakefluffan

Så gott, det måste jag testa

2011-05-17 @ 06:33:17
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0