Morotsscones med smak av kanel



Morotsscones med smak av kanel

8 bitar

Ingredienser
1 dl vetemjöl
2 dl grahamsmjöl
3 dl fiberhavregryn
1 msk bakpulver
1 tsk salt
1 msk kanel
1 tsk flytande honung
0,5 dl flytande margarin
ca 3 dl finrivna morötter
2 dl kesella

Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader. Blanda alla torra ingredienser. Rör ner honung, flytande margarin, morötter och kesella. Blanda ihop till en deg. Dela i två delar och platta ut med mjölad hand på en plåt klädd med bakplåtspapper. Skåra i fyra delar och nagga med en gaffel. Grädda sconesen mitt i ugnen ca 15 minuter. Servera med smör och ost eller, som jag gjorde här, en (stor) klick kesella vanilj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0