Hallonlakrits"glass"

Som sagt, lakrits i alla dess former.. Och med saltlakritsessens kan man göra det enklaste till det godaste. Här en variant av hemmagjord "glass".

Hallonlakritsglass

Ingredienser
Kesella naturell
Hallon
Saltlakritsessens

Gör så här
Om hallon är frysta, tina dem i mikron någon minut. Blanda samtidigt kesella med några droppar saltlakritsessens. Vänd sedan ner de halvtinade hallonen. Strö öventuellt över några lakritsgodisar eller lakritsströssel.

Ps. Det går lika bra med vanlig vaniljglass istället för kesella. Då blir det dessutom inte "glass" utan glass!

/M

Kommentarer
Postat av: Katarina

Oj, oj så gott :)

2012-06-08 @ 13:55:41
URL: http://hovkonditorn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0