Ris à la Maria: Lingon och kanel

Denna efterrätt serverade jag i tisdags då vi hade Tapastisdag. Liten och försvinnande god!
Med smak av de norrländska skogarna.

Ris à la Maria: Lingon och kanel

Ingredienser
Färdigkokt risgrynsgröt
Turkisk yoghurt
Vaniljsocker
Lingon
Kanel
Kokosflakes

Gör så här
Blanda kall risgrynsgröt med turkisk yoghurt. Blanda i vaniljsocker till önskad sötma. Lägg upp i portionsskålar/glas. Pudra över lite kanel och lägg sedan dit lingon. Dekorerna med kokosflakes. Voilà!

//M

Kommentarer
Postat av: Victoria

Ser smaskens ut! :D

2012-02-23 @ 21:25:31
URL: http://frukostera.blogg.se/
Postat av: Melissa - Livet i ett Fängelse!

Kikar in och passar på att önska dig en trevlig Fredag :) Hoppas ni får bättre väder än här, de stormar så fönsterna skallrar, lite typiskt när de vart sol och vår hela veckan haha. Har du några planer för helgen kanske? :)

2012-02-24 @ 03:46:32
URL: http://HTTP://LAVALI.BLOGG.SE
Postat av: Sara

Tack snälla du =)

2012-02-24 @ 04:27:34
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Hanna - Mode, smycken och min vardag

Gott det ser ut!

2012-02-24 @ 07:06:24
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: V

Haha var de mjölk i den!? Konstigt jag var ltie risig i kistan på natten, men de vare värt :D

2012-02-24 @ 08:24:34
Postat av: Tess

Åh åh åh såå gott!

2012-02-24 @ 18:34:22
URL: http://Http://Theresiast.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0