Äppelkrämsbägare med keso och dinkelpuffar

Hemkokt äppelkräm gjord på årets första äpplen varvat med keso och toppat med dinkelpuffar.
Enkelt och gott!

Kommentarer
Postat av: Emelie - PT och kostrådgivare

Men fy vad gott!



2011-08-24 @ 21:14:26
URL: http://bodybybeijer.blogg.se/
Postat av: Victoria

Sv: Ja, speciellt nu! Verkligen säsong nu ;)



Vad gott det där såg ut då! :D

2011-08-24 @ 21:26:13
URL: http://frukostera.blogg.se/
Postat av: Katarina

Åh, verkligen gott :)

2011-08-25 @ 02:32:40
URL: http://hovkonditorn.blogspot.com
Postat av: Johanna

Ser gott ut!

2011-08-25 @ 08:13:58
URL: http://jlundegardh.blogg.se/
Postat av: Helena

vilka fina bilder du tar

2011-08-25 @ 08:18:52
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: Helena

tack :) visst var dom fina . lägger till dig på bloglovin så jag inte missar några inlägg. Kram

2011-08-25 @ 10:26:51
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: Eleonore

Det där lät ju himmelsk gott :D

2011-08-25 @ 11:32:24
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Postat av: emelie

perfekt lunch för en miniätare som mig. men vilket märke ör de på dinkelpuffarna?

letat många gånger efter ngt nytt i "musli" fronten men uttråkad på alla. vill nu testa dessa puffar.

2011-08-25 @ 11:36:29
URL: http://emsiiiis.blogg.se/
Postat av: C O L O R S P L A S H

Ååh det låter gott! Älskar äppelmos :D

Vilka härliga recept du har på din blogg och väldigt fina bilder :)



SV: Ja det är smaskens med fil o digestive!

2011-08-25 @ 17:28:22
URL: http://colorsplash.blogg.se/
Postat av: sofie mumsfillibaba

Gud, så gott!!! Underbar äppelsäsong!! Här ska kokas kräm. Ska bara ut och palla först:)

2011-08-25 @ 19:58:16
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Karin - FitnessochHälsa

Vad lyxigt och gott det där såg ut! =)

2011-08-25 @ 20:08:16
URL: http://fitnessochhalsa.blogspot.com/
Postat av: Sannas Goda

Ännu en snygg bild, du är duktig på de! Och allt ser såklart gott ut också =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0